Blog

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. is in Rotterdam en omstreken een erkend bedrijf op het gebied van transport.

donderdag 01 oktober 2020 14:11

Een schat aan ervaring

De historie van Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. in Rotterdam als verhuizer gaat al drie generaties terug. Dan praten wij over een ervaring van bijna 80 jaar.

woensdag 22 juli 2020 09:57

Op zoek naar tijdelijke opslag?

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw objecten of inboedels in de regio Rotterdam? Dan bent u bij Jan Schut verhuizingen aan het juiste adres.

maandag 20 april 2020 11:52

Verhuizen zit in de lift

 

Zeker nu de economie weer aantrekt en de huizenmarkt explodeert. Het lijkt wel of iedereen verhuist. Misschien bent u ook wel aan verhuizen toe. Naar een riante loft of iets minder riant naar driehoog achter.

Een verhuizing brengt genoeg vraagstukken met zich mee. Hoe gaat u in staat zijn om al uw bezittingen veilig, en bovenal heelhuids, te vervoeren van uw oude naar uw nieuwe woning? Allemaal zorgen die wij graag voor u wegnemen. Laat de verhuizing daarom over aan de ervaren specialisten van Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. Dankzij onze ervaring met zowel grote als kleine verhuizingen, garanderen wij dat u met ons de juiste partner hebben gevonden. Laat ons de spanning rondom uw verhuizing wegnemen!

donderdag 22 november 2018 14:16

Verhuizing RET naar de Kleiweg in Rotterdam

Wie denkt aan Rotterdam denkt aan de RET, oftewel de Rotterdams Electrische Tram N.V. Dit bedrijf verzorgt het openbaar vervoer in de regio Rotterdam per tram, bus, metro en veerboot.

Het is weer tijd voor een nieuwe tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Wij hebben er zin in en rekenen weer op dezelfde grote successen als tijdens de vorige tours. Dit keer zijn de bestemmingen Duitsland en Zwitserland waar het orkest weer volle zalen zal trekken.

Na de start in 1908 als verhuisbedrijf voor kleinschalige verhuizingen zijn wij inmiddels 3 generaties verder. Momenteel zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf dat een gevestigde naam in de regio als verhuizer is geworden.

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. heeft de smaak te pakken! Na de succesvolle tour die wij samen met het Rotterdams Philharmonisch orkest in april 2018 hebben ondernomen begint het weer te kriebelen. Daarom trekken wij er weer op uit in Europa om het orkest te faciliteren. Er staan heel wat concerten op het programma. Onze twee chauffeurs zorgen weer voor een correct en veilig vervoer.

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. gaat Rotterdam tijdelijk verlaten! We gaan op tour met het Rotterdams Philharmonisch orkest. Onze twee chauffeurs staan heel wat kilometers te wachten.

Jan Schut verhuizingen en Transporten B.V

Bovendijk 145-146
3045 PC Rotterdam

 

Trotse partner van verhuizen.nl

Onze diensten

Contact mij

Ervaring

Al 3 generaties (sinds 1908) Verhuizingen en transport.
Erkende verhuizers logo