Blog

maandag 17 mei 2021 12:20

Transportbedrijf nodig? Zoek niet verder!

Geschreven door

Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. is in Rotterdam en omstreken een erkend bedrijf op het gebied van transport.

Of dit nu over de weg, over zee of door de lucht is, wij regelen het op onze kenmerkende nauwkeurige wijze. Bij het vervoeren van uw bezittingen wilt u natuurlijk dat dit op een veilige manier gebeurt. Hier hoeft u bij ons geen enkele zorgen over te hebben.

Bij Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. hebben wij de beschikking over onze eigen timmerwerkplaats, alwaar wij alle benodigde kisten en liftvans op maat vervaardigen. Een van onze specialiteiten is immers het verpakken van objecten, maar daarnaast verzenden wij uw bezittingen ook op de door onze klanten zo gewaardeerde wijze: snel en nauwkeurig.

Ook voor bijzonder transport, zoals bijvoorbeeld het vervoer van kunst, de transport van uw piano of ander bijzonder vervoer is bij Jan Schut Verhuizingen en Transporten B.V. in veilige handen. Voor onder andere het Rotterdams Philharmonisch Orkest hebben wij het volledige instrumentarium mogen vervoeren. Wilt u uw meubels laten vervoeren? Wij verzorgen tevens de montage en demontage van uw product indien nodig.

Heeft u vragen over onze transportmogelijkheden, dan vernemen wij dit graag. Eigenlijk is alles mogelijk, maar schroom niet om uw vragen te stellen!

Meer in deze categorie: « Een schat aan ervaring

Jan Schut verhuizingen en Transporten B.V

Bovendijk 145-146
3045 PC Rotterdam

 

Trotse partner van verhuizen.nl

Onze diensten

Contact mij

Ervaring

Al 3 generaties (sinds 1908) Verhuizingen en transport.
Erkende verhuizers logo